NYINKOMNA
FLER VAL

Begagnade husvagnar

 

Välkommen till Carlqvist Bil i Tingsryd – vi är din bilförsäljare i Småland som erbjuder ett brett sortiment av begagnade husvagnar. Hos oss finner du noggrant utvalda husvagnar i flera olika varumärken och prisklasser. Är du intresserad av husvagnar men tycker det är svårt att välja vilken du ska köpa? Kom in till oss så hjälper vi dig att hitta en husvagn som passar just dig och dina önskemål.

Begagnade husvagnar av hög kvalité

Vår målsättning är att sälja fordon i ett fint skick till ett bra pris. På Carlqvist Bil strävar vi efter att ständigt leva upp till våra kunders förväntningar och krav på våra fordon som vi säljer. Alla våra husvagnar genomgår därför alltid noggranna kontroller och en rekond innan vi lägger ut dem till försäljning. Genom vår långa erfarenhet kring begagnade husvagnar så vet vi vilka delar på en husvagn som man ska ha koll på och vad som behöver åtgärdas innan man säljer eller köper en husvagn.

Besök vår verkstad eller butik

Carlqvist Bil är din bilförsäljare i Småland som säljer begagnade husvagnar, bilar och lastbilar till bra priser. I vår verkstad kontrolleras alla fordon noggrant inför en försäljning. I vår anläggning utför vi service, reparationer och i vår rekonditioneringsanläggning utför vi noggranna rekonder av fordon. Söker du begagnade husvagnar i ett bra skick? I vår verkstad och rekonditioneringsanläggning ser vi alltid till att alla fordon säljs i allra bästa skick.  Kontakta våra bilförsäljare eller besök vår butik i Tingsryd så hjälper vi dig att välja ett fordon som är noggrant utvalt utifrån dina önskemål.