× Information om hur vi förhåller oss till Covid-19, läs mer här!

Om oss

Carlqvist Bil AB startades 1983 och finns beläget i Tingsryd och för närvarande arbetar 34 personer i företaget. 2021 års omsättning uppgick till cirka 478 miljoner och totalt såldes cirka 2 400 bilar under året.
Vi är specialiserade på försäljning av begagnade fordon, den huvudsakliga delen ligger på nyare personbilar. I lager finns även transportfordon, lastbilar, husbilar och husvagnar. Vi har egen modern verkstad, plåtverkstad och rekonditionering med mycket kompetent personal.


Hos oss i Tingsryd finner du ett brett utbud av lätt begagnade personbilar. 

I lager finns det upp till 30 olika bilmärken och totalt över 500 personbilar att välja emellan.
Våra erfarna bilförsäljare hjälper dig att hitta en bil som passar just dig. Hos oss får du alltid en riktigt bra bil till rätt pris!

 

Begagnade bilar av hög kvalité

På Carlqvist Bil är vi specialiserade på begagnade bilar inom alla bilmärken. Vi utför alltid kontroller av bilens skick och låter bilen genomgå en rekond innan vi lägger ut den till försäljning. Att välja rätt bil är ett stort och viktigt beslut. På Carlqvist Bil strävar vi alltid efter att hjälpa våra kunder att välja en bil som lever upp till våra kunders höga krav.

Vår moderna verkstad

Vår bilverkstad ser till att bilförsäljningen av begagnade bilar alltid levererar bilar i bra skick. Förutom vår verkstad har vi även plåtverkstad, däckverkstad och en rekonditioneringsanläggning. Genom att göra en grundlig rekond av ditt fordon återskapas nybilskänslan och samtidigt ökar både livslängden samt värdet av ditt fordon.

Besök vår bilhandel

Är du på jakt efter en ny bil? Här i Tingsryd hjälper våra bilförsäljare dig med allt vad ett bilköp innebär såsom val av bil, värdering och finansiering. Välkommen att kontakta oss för ytterligare information om våra tjänster eller besök vår bilhall för att upptäcka vårt stora sortiment av begagnade bilar. 

Öppettider

Måndag: 10:00 - 18:00

Tisdag: 10:00 - 18:00

Onsdag: 10:00 - 18:00

Torsdag: 10:00 - 18:00

Fredag: STÄNGT

Lördag: STÄNGT

Söndag: STÄNGT

Telefon växel: 0477- 452 50

Bilförsäljning direkt: 0477-195 00

Verkstad

Telefon: 0477-452 65
Mail: torbjorn.eklund@carlqvistbil.se

   Kanotleden 3, Tingsryd