× Information om hur vi förhåller oss till Covid-19, läs mer här!

Carlqvist Bil – din bilförsäljare av begagnade bilar!

CARLQVIST BIL AB

Carlqvist Bil AB startades 1983 och finns beläget i Tingsryd. För närvarande arbetar 38 personer i företaget.

2019 års omsättning uppgick till ca: 546 miljoner. Totalt såldes  ca: 2800 bilar under året.

Vi är specialiserade på begagnat-försäljning, av alla på marknaden förekommande märken, den huvudsakliga delen ligger på nyare bilar.

Vi har även ett antal transportfordon, arbetsfordon samt tyngre lastbilar i lager. För närvarande har vi över 500 fordon till försäljning.

Vi har egen modern verkstad, plåtverkstad och rekonditionering med mycket kompetent personal.

 

Är du på jakt efter en ny bil, husbil eller kanske en husvagn?
Hos Carlqvist Bil i Tingsryd finner du ett brett utbud av begagnade bilar i ett bra skick.

Hitta din nya bil bland våra drygt 500 olika fordon som finns tillgängliga till försäljning.
Våra erfarna bilförsäljare hjälper dig att hitta en bil som passar just dina önskemål. Hos oss får du alltid en riktigt bra bil till rätt pris!

Begagnade bilar av hög kvalité

På Carlqvist Bil är vi specialiserade på begagnade bilar inom alla bilmärken. Vi utför alltid noggranna kontroller av bilens skick och låter bilen genomgå en rekond innan vi lägger ut den till försäljning. Att välja rätt bil är ett stort och viktigt beslut. På Carlqvist Bil strävar vi alltid efter att hjälpa våra kunder att välja en husbil som lever upp till våra kunders höga krav.

Vår moderna verkstad

Vår bilverkstad ser till att bilförsäljningen av begagnade bilar alltid levererar bilar i allra bästa skick. Hos oss finner du flera olika bilmärken i olika prisklasser. Förutom vår verkstad erbjuder vi även en plåtverkstad, däckverkstad och en rekonditioneringsanläggning. Genom att göra en grundlig rekond av ditt fordon återskapas nybilskänslan och samtidigt ökar både livslängden samt värdet av ditt fordon.

Besök vår bilhandel

Är du på jakt efter en ny bil eller söker du en verkstad som hanterar allt från små till stora reparationer? Carlqvist bilaffär och verkstad finns belägen i Tingsryd. Här hjälper våra bilförsäljare dig med allt från en värdering av begagnade bilar till att hitta en finansieringslösning som passar just ditt bilköp. Välkommen att kontakta oss för närmare information om vårt utbud och våra tjänster eller besök vår bilhandel för att upptäcka vårt stora sortiment av begagnade bilar. 

Öppettider

Måndag: 10:00 - 18:00

Tisdag:10:00 - 18:00

Onsdag:10:00 - 18:00

Torsdag:10:00 - 18:00

Fredag:10:00 - 18:00

Lördag:10:00 - 15:00

Söndag:Söndag Stängt

Telefon växel: 0477- 452 50

Bilförsäljning direkt: 0477-195 00

Verkstad

Telefon: 0477-452 65
Mail: torbjorn.eklund@carlqvistbil.se

Kanotleden 3, Tingsryd