NYINKOMNA
FLER VAL

Begagnade husbilar

 

Carlqvist Bil i Tingsryd är din bilförsäljare i Småland som erbjuder begagnade husbilar till ett bra pris. Våra fordon som finns till försäljning är noggrant utvalda och finns i flera olika prisklasser. Söker du efter begagnade husbilar av hög kvalité? Då har du hittat helt rätt – våra bilförsäljare hjälper dig att välja rätt husbil som är noggrant anpassad utifrån dina önskemål.

Begagnade husbilar till rätt pris

På Carlqvist Bil har vi som målsättning att alltid erbjuda våra kunder begagnade husbilar från flera olika leverantörer till riktigt bra priser. Alla husbilar som vi säljer genomgår noggranna kontroller och en detaljerad rekond innan vi lägger ut dem till försäljning. Att välja rätt husbil är ett stort och viktigt beslut. På Carlqvist Bil hjälper vi våra kunder att välja ut en husbil som lever upp till våra kunders förväntningar.

Rekond av husbilar

I vår verkstad utför vi noggranna rekonditioneringar av begagnade husbilar. Här ser vi till att alla våra fordon levereras i allra bästa skick. Vi hanterar allt från små till stora ärenden till bra priser. Lämna in din husbil hos oss för en rekond och få tillbaka ditt fordon med en trevlig nybilskänsla.

Carlqvist Bil – din bilförsäljare i Tingsryd

Vår verkstad och butik i Tingsryd och är specialiserade på begagnade fordon. Carlqvist Bil är din bilförsäljare och verkstad i Småland som levererar fordon och tjänster till ett bra pris. Är du på jakt efter en ny husbil? Välkommen att kontakta oss eller besök vår butik så svarar vi gärna på dina frågor kring våra begagnade husbilar. Kom in till oss så hjälper våra bilförsäljare dig att hitta ett fordon som passar just dig och dina önskemål.