NYINKOMNA
FLER VAL

Begagnade lastbilar

 

Söker du en bilförsäljare med ett brett utbud och en bred kunskap kring begagnade lastbilar? På Carlqvist Bil har vi en lång erfarenhet av begagnade fordon, här hjälper vi kunder dagligen att välja ett fordon som passar just deras önskemål och krav. I vår bilhandel säljer vi begagnade lastbilar i ett bra skick till rätt pris. Våra bilförsäljare hjälper dig att hitta rätt lastbil som är noggrant utvald utifrån dina önskemål.

Begagnade lastbilar till rätt pris

Vår målsättning är att erbjuda noggrant utvalda lastbilar till rätt pris. Våra fordon som finns till försäljning genomgår alltid en noggrann kontroll i vår verkstad för att säkerställa lastbilens befintliga skick. På Carlqvist Bil säljer vi flera olika märken av lastbilar i alla prisklasser. Hos oss finner du flera olika varumärken i olika prisklasser – vi erbjuder fordon som passar alla!

Vår verkstad för service

I vår verkstad finner du kunniga mekaniker och ett brett sortiment av reservdelar som behövs vid en service eller reparation av ditt fordon. Våra mekaniker i vår verkstad utför även service, reparationer och rekonditionering av begagnade lastbilar. På vår anläggning finns dessutom en däckverkstad och en plåtverkstad där vi utför allt från mindre till större reparationer av fordon.

Besök vår butik i Tingsryd

Välkommen att kontakta eller besöka oss - vi svarar gärna på dina frågor och hjälper dig att välja rätt bland våra begagnade lastbilar. Våra bilförsäljare hjälper dig även med en värdering av ditt fordon eller att hitta rätt finansieringslösning som passar just ditt bilköp. Besök gärna vår bilhandel i Tingsryd – här hjälper våra bilförsäljare dig att välja rätt bland våra begagnade lastbilar.